Uppsala-hyra.se

Hitta bostäder för uthyrning.

Villa att hyra i Uppsala

242 m2 villa i Uppsala att hyra

Uppsala - 8rok - tillsv - 36.225kr/mån

Detta är ett hus som är byggt med kärlek i varje kvadrat. Huset består av 8 rum och stort kök som med sitt utrymme erbjuder flera möjligheter.Det finns 2 stora toaletter & badrum. ett i varje våning. Vidare finns det stor förråd och klädkammare.Ett stort garage med inbyggt förråd ansluten till huset. Det finns 2 balkonger en med c:a 30 kvadratmeter som har tillgång till sol under hela dagen och en balkong till med c:a 5 kvadratmeter med sol från början på eftermiddag fram till solnedgång i övervåningen. Huset har många stora fönster så det finns gott om ljus i hela huset. Ett stort rum som har använts som kontor ligger vid anslutning till garaget med egen ingång.Det finns en tvättstuga med helt ny tvättmaskin och torktumlare. Gräsparti runt hela huset, Fruktträd Äpple, Päron, Körsbär samt Plommon. Stor trädgård på baksidan som är skyddad med fina Tujor vid tomtgränsen. Det finns en stor sittplats med ljusa stenplattor.
Det finns markis till alla fönstren. Det finns även en stor markis som täcker hela sittplatsen i uteplatsen på bottenvåningen med anslutning till trädgården på baksidan av huset.
Det finns plats för upp till 3 bilar utanför garaget alltså 3 p-platser och en garageplats. Det finns tillgång till kollektiv trafik/kommunikation
med busslinjen 5 och busslinjen 12 som har hållplats belägen c:a 100 meter från huset. Det finns säkert mer att beskriva dock tar vi på visningen som jag bokar in vid intresse.